Виїзне засідання міської Ради ветеранів великої вітчизняної війни та праці

27 вересня 2018 року в клубі «Угольок» м.Новогродівка (с.Рубіжне)  відбулося виїзне засідання Міської Ради ветеранів Великої Вітчизняної війни та праці.

В засіданні взяли участь: голова Міської Ради ветеранів Великої Вітчизняної війни та праці Ніколаєнко М.М., начальик відділу організаційної роботи, інформаційної та внутрішньої політики Новогродівської міської ради Дейнекіна Оксана, директор Новогродівського ЗЗСО І-ІІ ступенів Мальчина Марія.

 

 Під час засідання були підведені підсумки  діяльності  Міської Ради ветеранів Великої Вітчизняної війни та праці за 9 місяців 2018 року, обговорено основні питання життєдіяльності міста, розглянуто пропозиції, що надійшли від присутніх стосовно планування роботи Міської Ради ветеранів на 2019 рік.

Директор Новогродівського ЗЗСО І-ІІ ступенів Мальчина Марія, висловлюючи спільну думку учнівського та педагогічного колективів школи, звернулася до присутніх з пропозицією відкрити на базі закладу освіти музейну кімнату. Запрошувала всіх до активної участі в зборі матеріалів для оформлення експозицій музею.

Представники Міської Ради ветеранів Великої Вітчизняної війни та праці висловили слова подяки міському голові Людмилі Білецькій, депутатському корпусу, комунальним службам міста, учням та педагогам шкіл міста  за співробітництво, небайдужість до проблем людей похилого віку, оперативне реагування на всі проблемні питання , що виникають.

Друк