Центр розвитку підприємництва допомагає майбутнім підприємцям!

16 травня 2018 року в Новогродівському міському центрі зайнятості в рамках роботи Центру розвитку підприємництва відбувся тренінг для осіб, які мають мрію відкрити власну справу.

Захід відкрила заступник директора-начальник відділу надання соціальних послуг Світлана Чернова. Вона зазначила, що одним з напрямків підвищення рівня зайнятості є розвиток підприємницької ініціативи населення та ознайомила всіх присутніх з послугами, які надає центр зайнятості.  Крім того, всі присутні були ознайомлені з програмою та умовами проведення тренінгу «Ведення бізнесу в умовах конфліктного середовища», організованого за підтримки міжнародної організації ПРООН.

watermarked IMG 5194

В заході прийняла участь спеціаліст відділу економіки з прогнозування та залучення інвестицій Новогродівської міської ради Наталя Усова, яка детально ознайомила присутніх з вимогами та умовами надання грантів в рамках регіональної програми «Український донецький куркуль». Вона навела приклади бізнес-планів, які вже приймали участь в конкурсі, при цьому зазначила переваги та недоліки у вже готових бізнес-планах.

watermarked IMG 5199

Усім присутнім було запропоновано прийняти участь у психо-діагностичному тестуванні та визначити свої здібності до підприємництва. Цей тест дає змогу зрозуміти потребу у подальшому розвитку, власну незалежність, творчі здібності, схильності до ризику та цілеспрямованість людини.

Усі учасники заходу під час спілкування отримали багато корисної інформації. Присутні ставили багато запитань, на які отримували вичерпні відповіді.

 

Друк