Університету третього віку

З 5 лютого 2018 року в м.Новогродівка починає діяти соціальний проект «Університет третього віку» при  Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

watermarked DSC 0273

В Україні навчання людей похилого віку є інноваційним проектом, що має на меті впровадження та практичну реалізацію принципу навчання впродовж всього життя. Це особливо важливо для вирішення проблем людей старшого віку, покращення якості їх життя, збереження та формування їх активної життєвої позиції.  ”Університет третього віку“ не є університетом у традиційному розумінні цього слова. Це освітня організація для людей пенсійного віку, що об’єднує осіб у групи відповідно до інтересів та дає можливість, з одного боку, поділитися власним досвідом, знаннями та вміннями, а з іншого – навчитися від інших учасників та доповнити свій досвід.

Пропонуємо Вам вступити до  Університету за наступними факультетами:

- Мій край

- Здоровий спосіб життя

Слухачами курсів можуть бути люди похилого віку(старше 58,5 років), що мають освіту будь-якого рівня, та зацікавлені брати участь в освітніх програмах.

У нас немає вступних і випускних іспитів. 

Освіта в університеті є безкоштовною.

Ми докладемо всі зусилля, щоб навчання було цікаве, насичене та різноманітне.

До роботи університету будуть залучені фахівці  міської бібліотеки для дорослих, спілки письменників, психологи, працівники міської лікарні, волонтери., лекції читатимуть працівники територіального центру.

В планах роботи університету прогулянки на свіжому повітрі, виїзд до водойми.

Наш університет для цікавих до життя, ініціативних, активних, енергійних пенсіонерів!

Формування груп здійснюється за списками громадян, що виявили бажання навчатися.  

Щоб в нього потрапити, пенсіонерам необхідно подати мінімум документів:

- заяву на ім’я директора територіального центру;

- копію паспорту;

- копію пенсійного посвідчення ;

Запис здійснюється в територіальному центрі м.Новогродівка,

вул. Тургенєва, 24

тел. 33-37,   41-21

050-422-66-59

050-758-53-84

watermarked IMG 20170120 143414

Тож, не засиджуйтеся вдома, приходьте  та станьте студентами цього незвичайного навчального  закладу – «Університету третього віку».

А ще “Університет третього віку” дозволяє пенсіонерам розкрити у собі ті таланти, які були притиснуті роботою, клопотами і родинними проблемами, дає можливість познайомитися з новими цікавими людьми.

Друк