Вітаємо з Днем Соборності України

Шановні новогродовці та гості міста!

Від імені депутатського корпусу міської ради та виконавчого комітету вітаю всіх з державним святом Днем Соборності України!

22 січня 2018 року ми відзначаємо дві важливі події української історії: виповнюється 99-та річниця проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки (1910 рік) і 100-та річниця прийняття Четвертого Універсалу Української Центральної Ради (1918 рік), який проголошував Українську Народну Республіку «самостійною, ні від кого не залежною, вільною суверенною державою українського народу».

22 січня також виповнюються роковини загибелі активістів Євромайдану, Героїв України (посмертно) Сергія Нігояна та Михайла Жизневського, які боролись за щасливе майбутнє українського народу.

Сьогодні бійці в зоні АТО, як і українські вояки 100 років тому, відстоюють незалежність і соборність України.

День Соборності України  нагадує нам, що Україна неподільна, що не існує окремої Східної і Західної України, що у нас єдина держава, а ми – її єдиний народ!

Успіх розбудови демократичної та міцної країни залежить від наших спільних зусиль, від дотримання принципів незалежності, від усвідомлення власної відповідальності за наше майбутнє, прагнення зробити Україну європейською, вільною державою, якою пишатимуться наші нащадки.

Сердечно бажаю вам, дорогі земляки, міцного здоров'я, добра, миру та злагоди, глибокої віри в швидке припинення військових дій, в щасливе майбутнє нашого рідного краю і України!

Хай воля та завзяття згуртовують нас для здійснення всіх планів та задумів – процвітання соборної незалежної могутньої України!

Новогродівський міський голова                                   Л.М.Білецька

Друк