Штормове попередження!!!

storm

pdf page ДОНЕЦЬКИЙ РЕГIОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ГIДРОМЕТЕОРОЛОГIЇ ПОПЕРЕДЖАЄ!!!


Після холодного і морозного лютого погода в березні не потішить нас теплом. Весна в цьому році запізниться, тому не варто ховати теплі куртки шапки і шарфи. Також перший весняний місяць принесе в Україну слабку ожеледь, на дорогах ожеледиця, місцями пориви вітру до 20 м/с.Також вдень місцями слабкі опади.

За прогнозами Державної служби України з надзвичайних ситуацій Донецького регіонального центу з гідрометеорології в 24-25 березня 2018 року температура підніматиметься до 5 градусів, але тільки вдень. Ночі як і раніше будуть морозними з від’ємними температурами, навіть до -9ºС у неділю.

556ce7f08db800aacb62b495f85d1fa5

Значне потепління варто очікувати 26-27 березня. Наступного тижня, вдень місцями повітря прогріється до +13ºС, але вночі прогнозуються легкі заморозки до -7ºС. 

Якщо ви сумували за погожими днями, у нас є хороші новини. У березні буде можливість насолодитися першими весняними промінчиками сонця і з задоволенням прогулятися на свіжому повітря. Але справжнє тепло прийде не раніше кінця квітня, початку травня. За довгостроковим метеопрогнозами початок весни 2018 року буде в межах кліматичної норми.

 

Друк