Про підсумки роботи за 2017 рік

Новогродівський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Донецькій області інформує про результати роботи, проведеної у 2017 році. Так, протягом 2017 року було складено 615 актових записа, зокрема: про народження – 174 ; про смерть – 303; про шлюб – 84 ;про розірвання шлюбу -26 ; про зміну імені – 6, крім того, поновлено 22 актових записів про народження, про смерть фізичних осіб та про шлюб.

У 2017 році мало місце народження одної дитини поза межами лікувального закладу.
Найпоширенішими іменами, якими батьки називали своїх дітей - є Ілля, Максим, Нікіта, Анна, Єлизавета, рідковживані імена - Данієль, Ніколь, Мира, Розалія.
На підставі рішень судів про встановлення фактів народжень, що відбулися на тимчасово окупованих територіях України зареєстровано 105 актових записів про народження, на підставі рішень судів про встановлення фактів смертей, що відбулися на тимчасово окупованих територіях України зареєстровано 66 актових записів про смерть.
Протягом 2017 року зареєстровано 84 шлюбів, з них за скороченням місячного терміну, передбаченого ст.32 Сімейного кодексу України -18, крім того, одному з неповнолітніх наречених на підставі рішення суду було надано право на шлюб.
В рамках Конвенції про правову допомогу, підписану в Мінську 22 січня 1993 року, на прохання громадян нашого міста, із-за кордону витребувано 5 документів.
Нагадуємо мешканцям нашого міста про те, що Новогродівському міському відділу державної реєстрації актів цивільного стану надано повноваження з проставлення апостилю та підготовки документів для їх консульської легалізації.

Новогродівський міський відділ

державної  реєстрації актів                    

цивільного стану                   

Друк