Тиждень енергозбереження

З 06 по 10 листопада 2017 року у Донецькій області проводився Тиждень енергозбереження.

У рамках проведення Тижня енергозбереження у нашому місті було проведено такі заходи:

1. Виготовлено та розміщено на бікборді соціальну рекламу про проведення Тижня енергозбереження та дбайливого ставлення кожного до енергоресурсів.

watermarked DSCN4100

2. У місцевій газеті «Регіональні вісті» розміщено рекламну листівку та статтю щодо економії енергоресурсів, новітніх технологій у енергозбереженні.

Енрегобереженн я в будинку

3. Проведені зустрічі з завгоспами бюджетних закладів міста щодо впровадження технічних заходів з енергозбереження. У зустрічах брали участь енергоаудитори ТОВ «ДТЕК-ЕСКО».

4. У міській бібліотеці для дітей проведена виставка «Як зберегти тепло та енергію у побуті?». Учасниками виставки були учні загальноосвітніх шкіл міста.

5. У дошкільних навчальних закладах міста проведені виставки малюнків «Зайвим тратам скажемо «ні» - збережемо тепло і світ!», проведені бесіди на тему «Бережіть тепло і світло», переглянуті розвиваючі мультфільми «Врятуй планету від темряви» та інші.

watermarked ЗДО 19 Золотий ключик

watermarked ЗДО 9 Золотий ключик

watermarked ЗДО 16 Радість

6. У загальноосвітніх школах проведені тематичні уроки «Енергозбереження в Україні», конкурси рефератів і малюнків на тему «Енергозбереження –стиль життя сучасної людини», бесіди та круглі столи на теми важливості збереження енергоресурсів.

watermarked ЗЗСОІ ІІІст 10

ЗЗСО І ІІ ст9

ЗЗСО 9

ЗЗСО І ІІ ст8


Виховання енергозберігаючої свідомості є запорукою нашого добробуту.

виховання енергозбереження

Друк