Подарунок «Пункту прокату технічних та інших засобів реабілітації» Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Новогродівка

За ініціативою представника релігійної організації «Церква без стін» Якименко Бориса Територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Новогродівка були передані в подарунок двоє ходунків (ролерів).

                                            watermarked 1

Ролер відмінне рішення для тих, кому потрібна додаткова опора при ходьбі. Чудово підходить для літніх людей. Ролер є поширеним типом ходунків в більшості європейських країн і використовується для прогулянок на вулиці. Особливо популярний серед літніх людей, які живуть в приватних будинках, на дачах в якості додаткової опори під час робіт по господарству.

watermarked 2

Ходунки (ролери) будуть знаходитися в пункті прокату технічних та інших засобів реабілітації територіального центру соціального обслуговування.

Нагадуємо, що при територіальному центрі соціального обслуговування працює пункт прокату технічних та інших засобів реабілітації територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Новогродівка.

Пункт прокату створен з метою надання громадянам послуг з прокату технічних та інших засобів реабілітації і працює згідно Положення про пункт прокату.

В наявності у прокаті є:

- інвалідні візки (кімнатні та вуличні, нові та вживані),

- ходунки (універсальні ходунки – звичайні та ролери),

- підьомник для лежачих хворих.

Послугами прокату населення міста може скористатися як на безоплатній так і на платній основі, згідно Положення про територіальний центр. Термін, на який видається засіб реабілітації: від 1 дня до 6 місяців (термін узгоджується сторонами у договорі). Договір оформлюється на підставі: паспорта, пенсійного посвідчення або посвідчення отримувача державної соціальної допомоги. висновку лікувально-консультаційної комісії (ЛКК) лікувально-профілактичного закладу щодо забезпечення засобами реабілітації з визначенням терміну користування.

За згодою сторін користування засобом реабілітації може бути продовжене на новий термін шляхом внесення доповнень до договору. Наймач має право у будь-який час повернути засіб реабілітації. Кількість днів використання засобу реабілітації розраховується за календарними днями.

 

Звертатись за адресою:

м.Новогродівка,  вул.Тургенєва, 24

тел. 33-37,  41-21

050-422-66-59

050-758-53-84

понеділок – четвер з 8-00 до 17-00

п"ятниця з 8-00 до 15-45

перерва з 12-00 до 13-00

Друк