Майстер-клас «Декупаж Пасхальних крашанок»

На передодні Великодня у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбувається низка заходів. На базі Університету Третього Віку, 28 березня, громадяни, які обслуговуються у територіальному центрі, відвідали Новогродівську міську бібліотеку для дорослих.

Працівники бібліотеки Світлана Федорівна та Антоніна Іванівна із задоволенням провели для запрошених гостей екскурсію по відремонтованим приміщенням (відремонтовано в рамках реалізації проекту за підтримки Міжнародної організації міграції Агентства ООН з питань міграції  від народу Японії.), показали тематичну виставку до Свята Великої Пасхи, розповіли про заходи, які вони планують проводити для своїх відвідувачів у майбутньому. Також для гостей був проведений майстер-клас «Декупаж Пасхальних крашанок».

watermarked IMG 1227

watermarked IMG 1238

watermarked IMG 1252

watermarked IMG 1268

watermarked IMG 1278

watermarked IMG 1295

Працівники бібліотеки заздалегідь підготували весь необхідний матеріал для виконування роботи. Студенти Університету із натхненням і захопленням виготовили собі подарунки на свято. Протягом роботи за столом лунали пісні і гучний сміх. У цілому захід пройшов в дружній та лагідній атмосфері.

Територіальний центр дякує від щирого серця працівників бібліотеки Антоніну Іванівну та Світлану Федорівну  за таке свято гарного настрою.

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Новогродівка

Друк